НА ВЕРШИНІ РЕЙТИНГУ

Колективна радіостанція UR4ЕYN Будинку творчості дітей та юнацтва м.Покров за підсумками 2019 року в черговий раз підтвердила своє лідерство в рейтингу кращих радіостанцій України, посівши І місце.
Вихованці талановитого наставника, Почесного громадянина міста Миколи Голуба продемонстрували високий рівень теоретичної й практичної підготовки у цілому ряді змагань і турнірів.

Необхідні бали для загальної перемоги вони здобули, в тому числі, завдяки вдалим виступам в осінньому міні-тесті UT і міжнародних змаганнях “Кубок Кожедуба”. Основною ударною силою команди тут стали кандидати в майстри спорту Ілля Рабольт і Микола Коробка, які завоювали в цих турнірах перші місця. Варто зазначити, що в радіоспорті отримати звання КМС надзвичайно складно навіть для дорослих спортсменів. Це технічно-складний вид і вимоги до претендентів дуже суворі. Така відзнака потребує серйозних знань і перемог на турнірах найвищого рівня. Але вихованці, попри юний вік, регулярно доводять, що у повній мірі заслуговують на ці звання. Більш того, сьогодні вони практично на рівних конкурують з більш досвідченими спортсменами у дорослих чемпіонатах.
Також на фініші 2019 року в активі загального заліку юних радіолюбителів стали перемоги в таких турнірах як “Кубок Запоріжжя” і міжнародних змаганнях на честь Збройних Сил України. Тут можна відзначити вдалі виступи Катерини Могилевець, Івана Кучеренка, Максима Ланкіна та Арсенія Скворцова.
Не дивно, що завдяки поєднанню талановитого наставника і працьовитих дітей, команда колективної радіостанції UR4ЕYN вже багато років поспіль переможно лунає в радіоефірі України.

 

Кількість переглядів 669